Вили

Camping laguna & villas resort се намира сред природата сгушен между широколистни дървета и в непосредствена близост до морският бряг. Създаден 1996 г. комплексът разполага с площадки за каравани, палатки и вили.

Разполагаме с Вили-апартаменти и вили-двойна стая. Всяка вила е оборудвана с климатик, хладилник, кабелна телевизия, интернет. Апартаментите се състоят от хол, спалня, баня с тоалетна. Диванът в хола става на легло. Вилата е подходяща до 4 човека.

Вила-двойна стая разполага с климатик, хладилник, кабелна телевизия, интернет, баня с тоалетна.

Вили 1а, 1б, 2а, 2б, 3а, 3б, 6а, 6б имат веранда с изглед към морето и се намират на първа линия.

Вили 4а, 4б имат веранда с изглед към къмпинга, в непосредствена близост до рецепция

Локация

GPS Coordinates: 43°18’24.0″N 28°03’10.6″E
Lat/Long: 43.306670, 28.052952

Kъмпинг и Вилно селище Лагуна се намира в непосредствена близост до Черноморски курорт Златни пясъци, на 17км от град Варна, на 30км от летището, 12км от Албена, 10 минути от аладжа манастир,и на 15 минути от двореца в балчик. Комплексът е разположен на 300м от хотел Гларус и хотел ЛТИ Берлин Голдън Бийч, 100м от автобусна спирка Панорама, в непосредствена близост до морския бряг.

Варна

Във Варна може да посетите Катедралата в центъра на Града. Да се разходите в Пристанищната част, където в близост се намират римските терми.
За семействата с деца в градът има делфинариум, и увеселителен парк в морската градина.

Златни пясъци

Най-старият курортен комплекс „Златни Пясъци“ е разположен в полите на Природен Парк „Златни пясъци“, защитена зона. В Парка има изградени пет туристически маршрута, които преминават през стари чешми, кътове за отдих, места с очарователен изглед към морето. Курортът предлага различни забавления за туристите-разходка по крайбрежната алея, казина, виенско колело. Атракционен воден парк „Акваполис“ се намира в северозападната част на к.к. Златни Пясъци, на главния път от к.к. Ривиера към к.к. Албена.

Аладжа Манастир

На 1 км от къмпинг комплекс Лагуна се намира най-известния скален манастир Аладжа Манастир и Пещерите Катакомбите. През 2009 г., бе създаден аудиовизуалния спектакъл „Легенди от Аладжа Манастир“

Св.Св. Константин и Елена

Курортен к-кс „Св.Св.Константин и Елена“ се намира на 4 км от Къмпинг комплекс Лагуна. През 2017г беше открит термален комплекс Aqua House, със лечебна минерална вода, който работи целогодишно.

Село Кранево

Село Кранево е в посока Албена на 1 км от Къмпинг Лагуна, там 2017 беше изградена закрита ледена пързалка Black Sea Ice arena за забавление на възрастни и деца.

Балчик

Едно прекрасно малко градче запазило старият си облик, с прекрасна алея и двореца Балчик включен в стоте национални туристически обекта на страната.