Ресторант

Ресторантът на Camping laguna & villas resort е разположен на брега на морето, сред природата. Разполага с 80-160 места. Ние сме с утвърден опит, но не спираме да се развиваме и експериментираме. Зад гърба си имаме много организирани събития. Екипът ни от професионалисти осигурява комплексно обслужване на високо ниво независимо дали поводът е сватба, коктейл, рожден ден, тим билдинг и др. Менюто е внимателно подбрано от известният шеф и ресторантьор с 40 г. стаж Веселин Шарков и неговата дъщеря Павлина Шаркова, работили дълги години в Япония, Англия, Сингапур, Америка и др. Като семеен бизнес държим на личния контакт.

Организаираме:

Тим Билдинг и Фирмени партита

В пролетния и есенен период можем да осигурим по-голяма площ за тим билдинги, фирмени партита свързани със игри на плажа. Организираме ди-джей, партита, танци и всичко което желае клиента

Предлагаме различни менюта съобразени с желанията на клиента на плажа или в ресторанта по ваш избор.

За детските рожденни дни можем да осигурим аниматор. Предлагаме различни пакети за детско меню.

Кръщенета и рожденни дни уточняваме менюто с клиента. Ние ще ви предложим варианти съобразени с вашите вкусове.

Меню

Част от нашето меню може да разгледате в галерията ни. Предлагаме агне на пещ, джолани на пещ, барбекю на дървени въглища (всичко по предварителна уговорка).

В галерия към ресторант да има малко от менюто и партита рожд дни

Сватби

Laguna Camping & Villas Resort е прекрасно място за вашият най-щастлив момент в живота! Затвореният комплекс разполага с романтичен плажен залив, зала за събития, ресторант, плажен бар и конфортни вили. Готови сме да осъществим всяко ваше желание. Вие може да се насладите изцяло на един от най-важните дни в живота си, защото ние ще се погрижим за всичко до последният детайл.

Laguna Camping & Villas Resort предлага:

  • Ресторант на брега на морето с капацитет 80-160 места
  • Вили с изглед към морето
  • Изнесен ритуал на брега на морето на романтичен залив
  • Украса и декорация според вашите желания
  • Сватбена арка аранжирана според изискванията ви
  • Написване на обети и сценарии на събитието
  • Водещ на церемонията
  • Озвучаване, заснемане на фото и видео материал
  • Организиране на изискан коктейл край брега на морето
  • Организиране транспорт на гостите ви

Локация

GPS Coordinates: 43°18’24.0″N 28°03’10.6″E
Lat/Long: 43.306670, 28.052952

Kъмпинг и Вилно селище Лагуна се намира в непосредствена близост до Черноморски курорт Златни пясъци, на 17км от град Варна, на 30км от летището, 12км от Албена, 10 минути от аладжа манастир,и на 15 минути от двореца в балчик. Комплексът е разположен на 300м от хотел Гларус и хотел ЛТИ Берлин Голдън Бийч, 100м от автобусна спирка Панорама, в непосредствена близост до морския бряг.

Варна

Във Варна може да посетите Катедралата в центъра на Града. Да се разходите в Пристанищната част, където в близост се намират римските терми.
За семействата с деца в градът има делфинариум, и увеселителен парк в морската градина.

Златни пясъци

Най-старият курортен комплекс „Златни Пясъци“ е разположен в полите на Природен Парк „Златни пясъци“, защитена зона. В Парка има изградени пет туристически маршрута, които преминават през стари чешми, кътове за отдих, места с очарователен изглед към морето. Курортът предлага различни забавления за туристите-разходка по крайбрежната алея, казина, виенско колело. Атракционен воден парк „Акваполис“ се намира в северозападната част на к.к. Златни Пясъци, на главния път от к.к. Ривиера към к.к. Албена.

Аладжа Манастир

На 1 км от къмпинг комплекс Лагуна се намира най-известния скален манастир Аладжа Манастир и Пещерите Катакомбите. През 2009 г., бе създаден аудиовизуалния спектакъл „Легенди от Аладжа Манастир“

Св.Св. Константин и Елена

Курортен к-кс „Св.Св.Константин и Елена“ се намира на 4 км от Къмпинг комплекс Лагуна. През 2017г беше открит термален комплекс Aqua House, със лечебна минерална вода, който работи целогодишно.

Село Кранево

Село Кранево е в посока Албена на 1 км от Къмпинг Лагуна, там 2017 беше изградена закрита ледена пързалка Black Sea Ice arena за забавление на възрастни и деца.

Балчик

Едно прекрасно малко градче запазило старият си облик, с прекрасна алея и двореца Балчик включен в стоте национални туристически обекта на страната.