cropped-laguna
5/5

Kъмпинг и Вилно селище Лагуна се намира в непосредствена близост до Черноморски курорт Златни пясъци, на 17км от град Варна, на 30км от летището, 12км от Албена, 10 минути от аладжа манастир,и на 15 минути от двореца в балчик. Комплексът е разположен на 300м от хотел Гларус и хотел ЛТИ Берлин Голдън Бийч, 100м от автобусна спирка Панорама, в непосредствена близост до морския бряг.

Места в близост

Варна

varna
Във Варна може да посетите Катедралата в центъра на Града. Да се разходите в Пристанищната част, където в близост се намират римските терми. За семействата с деца в градът има делфинариум, и увеселителен парк в морската градина.

Златни пясъци

Най-старият курортен комплекс „Златни Пясъци“ е разположен в полите на Природен Парк „Златни пясъци“, защитена зона. В Парка има изградени пет туристически маршрута, които преминават през стари чешми, кътове за отдих, места с очарователен изглед към морето. Курортът предлага различни забавления за туристите-разходка по крайбрежната алея, казина, виенско колело. Атракционен воден парк „Акваполис“ се намира в северозападната част на к.к. Златни Пясъци, на главния път от к.к. Ривиера към к.к. Албена.

Аладжа Манастир

aladja
На 1 км от къмпинг комплекс Лагуна се намира най-известния скален манастир Аладжа Манастир и Пещерите Катакомбите. През 2009 г., бе създаден аудиовизуалния спектакъл „Легенди от Аладжа Манастир“

Св. Св. Константин и Елена

св. константин и елена
Курортен к-кс „Св.Св.Константин и Елена“ се намира на 4 км от Къмпинг комплекс Лагуна. През 2017г беше открит термален комплекс Aqua House, със лечебна минерална вода, който работи целогодишно.

Село Кранево

KRANEVO
Село Кранево е в посока Албена на 1 км от Къмпинг Лагуна, там 2017 беше изградена закрита ледена пързалка Black Sea Ice arena за забавление на възрастни и деца.

Балчик

балчик
Едно прекрасно малко градче запазило старият си облик, с прекрасна алея и двореца Балчик включен в стоте национални туристически обекта на страната.

Контакти

  • laguna@lagunavillageresort.com
  • +359 879 541 440
  • +359 879 541 441
  • +359 879 541 439
  • +359 896 603 819